Om oss

Höjars Emballage är en del av KRP-koncernen. Koncernens vision är att vara en helhetsleverantör av transportemballage. För att kunna leverera kundens hela behov har koncernen genom åren förvärvat ett antal bolag med kompletterande verksamhet. Koncernen består idag av följande bolag:

Höjars Emballage
Höjars Emballage i Bjuv köptes av KRP år 2000. Verksamheten är handel med begagnad lastpall. Personalen har vuxit från 2 anställda vid förvärvet till 7 anställda idag. Sedan 2015 är Höjars en av Skånes Pallservice palldepåer och 2020 blev man ett servicecenter till CHEP.
Sedan länge servicecenter för CHEP i södra Sverige med transport, sortering och reparation av hundratusentals pall årligen. Vi utför också legosortering och reparation av lastpallar samt utför transporter med egna bilar eller genom samarbete med många av de största transportörerna i Sverige och utomlands.
I SPS finns idag 4 palldepåer med lite olika sortiment. Huvudlagret i Arlöv lagerför samtliga palltyper i vårt nya och begagnade pallsortiment. I Bjuv hanteras alla typer av begagnad pall förutom sjöpall, kemipall och bananpall som hanteras i Eslöv. Vår fjärde depå är under uppbyggnad söder om Tingsryd där vi idag har ny engångspall och pallkragar men snart kommer att lagerföra hela sortiment.

Tillverkning av trä- och plywoodemballage. Vi tillverkar kundspecifika lösningar i både plywood och trä samt standardpallar. Det finns även flera torkkammare samt hyvel där vi bearbetar material till egen produktion men också på lego. Produktion finns i Ronneby och i Tingsryd.

Tillverkning av engångspall, specialpall och kemipall (CP 1-9) i Bjärnum, norr om Hässleholm. Genom att handla virket på stock och få virket grovsågat kan vi kontrollera hela kedjan från råvara till färdig produkt.

Några produkter ur vårt breda sortiment

Kort historik om Höjars Emballage

Höjars Emballage i Bjuv köptes av KRP Pall & Emballage år 2000. Höjars hade då 2 anställda och handlade med begagnad lastpall. Verksamheten har sedan dess utvecklats, sedan 2015 är man en av Skånes Pallservice palldepåer och 2020 blev man ett servicecenter till CHEP. Idag har Höjars Emballage 7 anställda.

Har ni några frågor?

Använd vårt kontaktformulär för att snabbt få svar på era frågor.
Vill ni hellre ringa kan ni nå oss på 040-680 07 89.